A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ

Перемога всеукраїнського рівня!  ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з географії здобув наш ліцеїст Владислав КОРОСТІЛЬ під мудрим наставництвом учителя Івана ЧАВ'ЯКА. Заключний етап олімпіади з географії проходив з 01 по 04 квітня в м. Луцьку. Гордимося!!! Успіхів та нових творчих здобутків!

13:44 05.04.2024

У Межигорецькій філії відзначили 390- річчя від дня народження Станіслава Яна Яблоновського.

3 квітня відзначаємо 390- річчя від дня народження державного та військового діяча Станіслава Яна Яблоновського. Учні Межигорецької філії Тустанського ліцею, мандруючи сторінками історії нашої громади, мали нагоду познайомитися із життєвим шляхом цієї непересічної особистості.

13:27 04.04.2024

390 років від дня народження великого полководця Станіслава Яна Яблоновського

Сьогодні у ліцеї було проведено виховні години з нагоди 390-річчя від дня народження великого полководця Станіслава Яна Яблоновського, славетного Галичанина, засновника села Маріямпіль.

13:51 03.04.2024

У СЕЛІ ТУСТАНЬ ПОСАДИЛИ ГОРІХИ

За ініціативи та сприяння компанії «Ґудвеллі Україна» біля Тустанського ліцею висадили кущі фундука, а біля місцевого Будинку культури – дерева горіху. До акції, яка відбулася в рамках соціального партнерства, долучилися учні та педагоги навчального закладу, працівники  компанії, а також керівники Дубовецької громади.

13:55 02.04.2024

Кроки реалізації плану Стратегії розвитку Тустанського ліцею

Сьогодні, 22.03.2024 року, відбулося чергове онлайн-консультування менторів з керівництвом закладу і представниками проєктних груп. Обговорили наступні кроки реалізації плану Стратегії розвитку Тустанського ліцею.

10:59 22.03.2024

Всесвітній день казки

20 березня - Всесвітній день казки. Казка - це неймовірна історія, що завжди асоціюється з дитинством. Це невмируще джерело прекрасного. Саме казка може занурити нас у чарівний світ пригод. Сьогодні ліцеїсти 1-2 класу взяли участь в інсценізації своїх улюблених та всім відомих казках «Колобок» та «Рукавичка».

14:09 20.03.2024

До Дня українського добровольця!

Напередодні Дня українського добровольця у нашому ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. На ярмарку можна було придбати вироби ручної роботи. Кожен клас намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви.

14:22 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено