A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

П Р О Т О К О Л звітування директора Тустанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 18.10.2018 12:05
Кількість переглядів: 355

П Р О Т О К О Л

звітування директора Тустанської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів

Галицької районної ради

Івано-Франківської області

перед педагогічним колективом та громадськістю

від 22.06.2018  року

 

ПРИСУТНІ: 94 чол.

представники педагогічного колективу школи – 25 вчителів;

батьківської громадськості   - 60 чол.

учнівського самоврядування – 9 чол.

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Звітування керівника школи про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю щодо підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі, ужиті керівником заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально–технічної бази школи, залучення додаткових джерел фінансування  та їх використання, ужиті заходи  щодо забезпечення закладу кваліфікованими педагогічними кадрами, залучення педагогічної та батьківської громадськості, співпрацю з громадськими організаціями.

Костишин В.В.

 2. Виступи членів педагогічного колективу, батьківської громадськості про діяльність керівника школи Костишин В.В., щодо підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі.

 3. Оцінювання діяльності керівника школи шляхом відкритого голосування членами педагогічного колективу, батьківського комітету, ради навчального закладу за результатами звіту керівника.

Вибори голови та секретаря конференції.

Вчитель початкових класів Вичівська Г.К. внесла пропозицію обрати головою зборів вчителя світової  літератури Дутчак Т.П., а вчитель англійської мови Бучацька Г.І. внесла пропозицію обрати головою зборів Ільницьку Н.І.

За результатами голосування головою зборів обрали вчителя світової літератури Дутчак Т.П.

У свою чергу Дутчак Т.П. запропонувала обрати секретарем вчителя біології Кашубу О.В.

Результат голосування: одностайно.

     СЛУХАЛИ:  голову зборів Дутчак Т.П., яка зазначила, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 р. № 178, на виконання Національної доктрини розвитку освіти (п. 3), наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 р. № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів», «Положення про загальноосвітній навчальний заклад» керівник навчального закладу має щороку звітувати про свою діяльність перед членами педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та громадськості з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної  державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базується на принципах взаємодопомоги та позитивної  мотивації.

  1. СЛУХАЛИ звіт директора школи Костишин В.В., в якому вона проаналізувала свою діяльність в 2017-2018 навчальному році в контексті роботи структурних підрозділів школи. Вона проінформувала про:
  • персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу;
  • виконання функціональних обов’язків щодо забезпечення обов’язковості загальної середньої освіти (охоплення навчанням дітей шкільного віку, продовження навчання випускників 9 та 11 класів у порівнянні за останні 3 роки);
  • створення умов для варіативності навчання та вжиті заходи щодо впровадження педагогічних технологій у навчальний процес;
  • організацію різних форм позаурочної навчально-виховної роботи;
  • про ужиті заходи щодо зміцнення та модернізацію матеріально-технічної бази навчального закладу;
  • залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання;
  • вжиті заходи щодо забезпечення  школи педкадрами та доцільність їх розстановки, медичною сестрою;
  • соціальний захист, збереження та зміцнення здоровя учнів та працівників педагогічного колективу;
  • моральне та матеріальне стимулювання учнів та педпрацівників;
  • дотримання  правопорядку неповнолітніми;
  • залучення педагогічної та батьківської громадськості  до управління діяльності навчального закладу;
  • дисциплінарну практику та аналіз звернень громадян з питань діяльності навчального закладу, реагування директора на зауваження та пропозиції, викладені батьківським комітетом, батьками, представниками органів громадського самоврядування.

(звіт додається)

  1. Про діяльність Костишин В.В. як керівника Тустанської ЗОШ І – ІІІ ст.  виступиили члени педагогічного колективу

   Шемерлюк М.Д., заступника директора з НВР, відзначила, що директор школи користується повагою серед працівників школи, учнів, батьків. Колектив школи під її керівництвом працює стабільно, злагоджено, виконуючи основні завдання школи. Вона створює всі умови для підвищення якості освітніх послуг, які надає школа сьогодні. Запропонувала визнати роботу КостишинВ.В.  задовільною.

   Дутчак Т.П., голова профсоюзного комітету школи, відзначила, що Віра Володимирівна – креативний керівник, наполегливо та планомірно працює з педколективом щодо вирішення навчально-виховних завдань. Вона вмілий керівник, гарний господар. Постійно займається благоустроєм школи, вимоглива до себе і підлеглих і в той же час готова прийти на допомогу кожному вчителеві, учневі і батькам. Завжди вислухає, дасть пораду, як краще поводитися в тій чи іншій ситуації, узгоджує свої рішення з профспілковим комітетом школи. Визнала роботу директора задовільною.

    Мартинюк Діана, учениця 10-го класу, президент школи, яка від імені дитячого самоврядування та учнів старшої школи сказала, що дітям приємно і добре навчатися у школі, якою керує Віра Володимирівна. За останні роки учні спостерігали за змінами, які відбуваються в бік розвитку школи. Директор уважна до учнів, завжди давала пораду, допомагала вирішувати проблеми школярів, проводила цікаві уроки математики, контролювала навчально-виховну діяльність класних колективів, сприяла їх згуртуванню, націлювала на досягнення кращих результатів. Вважає роботу директора задовільною.

   Чуйко Тетяна, мати ученя школи відзначила, що директор тісно співпрацює з батьками. Керівник школи постійно звітує про розвиток шкільної освіти, про проблеми навчання і виховання школярів. Зроблена велика робота з благоустрою школи у співпраці із місцевою владою, щороку батьки допомагають проводити поточні ремонти, зміцнювати матеріальну базу кабінетів. Це стало можливим завдяки вмілому керівництву директора школи, її наполегливості, цілеспрямованості. Протягом навчального року спільно з батьками, педагогами і учнями проведені родинні свята, спільні проекти, зустрічі, звіти. У школі створені всі умови для навчання та відпочинку дітей. Запропонував визнати роботу директора задовільною.

  1. СЛУХАЛИ:

Голову  зборів Дутчак Т.П.., яка запропонувала взяти участь у відкритому голосуванні, в ході якого оцінити задовільність чи незадовільність діяльності керівника школи Костишин В.В. впродовж 2017-2018 навчального року, підвела підсумок звітування та повідомила присутніх про результати голосування.

 

Результати відкритого голосування:

         «задовільно» -  94 голоси

         «незадовільно» - 0 голосів 

 

УХВАЛИЛИ:

   1. Визнати роботу директора Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів - задовільною. 

  2. Довести рішення загальних зборів до відома відділу освіти Галицьокї РДА.

 

ПРОПОЗИЦІЇ:

  1. Продовжувати покращувати матеріально-технічну базу школи.
  2. Залучати меценатів до співпраці зі школою.
  3. Забезпечувати безперебійний навчально-виховний процес в школі та охоплення всіх дітей шкільного віку навчанням
  4. Забезпечувати соціальний захист учасників навчально-виховного процесу, дотримання правил безпеки життєдіяльності, охорони здоров’я і життя дітей та підлітків, педагогічних працівників,
  5. Створення  матеріально-дидактичної    бази  навчальних кабінетів,  приведення   їх     згідно  вимог    Положення  про  навчальний  кабінет.
  6. Підтримка і педагогічний супровід  дітей з особливими здібностями та потребами.      
  7. Запобігання правопорушень учнів, профілактична робота з правового виховання.

 

 

                        Голова зборів:                                            Дутчак Т.П.

                       Секретар зборів:                                         Кашуба О.В.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено