A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс на посаду директора комунального закладу "Тустанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області.

19.03.2021 року на базі відділу освіти Дубовецької сільської ради відбулося засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу "Тустанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області. Згідно ухвалених рішень комісії :

16:39 19.03.2021

Звіт заходів з нагоди відзначення 207-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

       9 березня 2021 року Україна відзначила 207 років від дня народження видатного майстра слова, талановитого художника, славетного і величного Тараса Григоровича Шевченка.

15:20 16.03.2021

Звіт заходів з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки!

    Протягом тижня з метою залучення  учасників освітнього процесу до найкращого надбання української культурної спадщини, просвітницької роботи і національно-патріотичного виховання та з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки були організовані такі заходи:

17:38 25.02.2021

Щира подяка за спортивний інвентар!

    Історію школи творять її учні. Саме таким прикладом для наслідування є колишній випускник Тустанської школи Пида Петро Іванович,на даний час житель Клівленда (США), який небайдужий щодо розвитку спортивного життя школи. За його сприяння, в переддень Різдва, на адресу нашої школи надійшов пакунок із спортивним інвентарем.   Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи Тустанської ЗОШ І – ІІІ ст. щиро дякують українсько – американському спортовому товариству «Львів» та його президенту клубу Андрію Шепаровичу та братам волонтерам – Маркіяну Топоровичу і Тарасу Топоровичу за надану матеріальну допомогу у вигляді баскетбольних, волейбольних, футбольних м’ячів, наборів тенісних ракеток та іншого. Ще жодного разу діти нашої школи не отримували такого щедрого різдвяного подарунка. Дякуємо за те, що обрали нашу школу, яка має багаті спортивні традиції та вирізняється перемогами у районних та обласних змаганнях. Завдяки Вашій допомозі ми виховуємо здорову та фізично розвинену молодь. Вдячні за розуміння наших потреб і таку необхідну на сьогодні підтримку. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.    Безмежно вдячні!    Педагогічний колектив та здобувачі освіти школи.

17:57 15.01.2021

Андріївські вечорниці!

З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Учні нашої школи також не залишились осторонь цього дійства. 14 грудня в Тустанській ЗОШ  І - ІІІ ступенів було проведено захід "Андріївські вечорниці", який був організований учнями 4 класу та вчителем Гречух І.П.  Захід потішив чудовою організацією: піснями, віршами, українськими стравами.  Хочеться подякувати учням-учасникам та Ірині Петрівні, які подарували справжнє свято. Саме завдяки таким заходам відроджуються українські традиції, звичаї та міцніє зв’язок поколінь.

15:23 14.12.2020

Всесвітній день української хустки!

 7 грудня відзначають Всесвітній день української хустки. Започатковане свято з метою, аби об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Тож цього дня і у Тустанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів вшанували цю традицію і взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою» #Берегине_моя_українська_хустко

14:27 07.12.2020

День пам'яті жертв Голодомору

27 листопада у Тустанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору

13:20 27.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено