A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія в м. Яремче

31 жовтня 2023 року учасники історико-краєзнавчого гуртка Тустанського ліцею відвідали туристичну базу '' Говерла'' м. Яремча,  Карпатський національний краєзнавчий парк, музей етнографії з життя гуцулів, музей побуту, парк садової скульптури, звіринець.

20:11 31.10.2023

Екскурсія в урочище Бубнище «Скелі Довбуша»

30 жовтня учні Тустанського ліцею відвідали урочище Бубнище «Скелі Довбуша», а також Гошівський монастир. Поїздка була надзвичайна, захоплива, море позитивних емоцій як і в учнів, так і в педагогів. День проведений із користю і на свіжому повітрі.

22:35 30.10.2023

День української писемності та мови

З нагоди Дня української писемності та мови у Тустанському ліцеї було проведено виховний захід на тему: «Мова - багатство народу».💙💛

16:30 27.10.2023

Радіодиктант національної єдності!

Щороку тисячі людей сідають одночасно в різних куточках України й світу, щоб написати радіодиктант національної єдності. Радіодиктант - це чудова можливість перевірити свою грамотність. 27 жовтня з нагоди Дня української мови та писемності здобувачі освіти і педагоги нашого ліцею приєдналися до національного марафону написання радіодиктанту та підтримали єднання мільйонів українців. 🇺🇦

15:19 27.10.2023

День посту та молитви за мир в Україні та у світі!

27 жовтня 2023 року Папа Франциск проголосив Днем посту та молитви за мир в Україні та у світі. Тому сьогоднішній  день у Тустанському ліцеї розпочався  з спільної молитви, адже саме молитовна підтримка є нашою зброєю в боротьбі за перемогу.

15:07 27.10.2023

Всесвітня молитва дітей на вервиці

Щороку 18 жовтня відбувається Всесвітня молитва дітей на вервиці під гаслом «Мільйон дітей моляться на вервиці». Цьогоріч здобувачі освіти та педагоги Тустанського ліцею разом з отцем Михайлом долучилися до цієї спільної молитви за мир і єдність у всьому світі. Віримо, що швидко настане мир, що Господь благословить наших захисників, а Пресвята Діва Марія охоронятиме їх

16:17 18.10.2023

Всесвітній день хліба

Хліб - усьому голова! Всі знають, що одна зернинка містить в собі велику працю, український дух та незламність віків. Якщо буде хліб, буде мир, буде щасливе життя нашого народу. Сьогодні вихованці Тустанського ліцею долучилися до святкування Всесвітнього дня хліба. Учні дізналися про послідовність процесу вирощування хліба, про те, чому він є найціннішим продуктом харчування, а головне - чому хліб потрібно шанувати.

06:36 17.10.2023

Психологічний тренажер для підлітків!

Психологічний тренажер для підлітків!  Тренувальні вправи мають профілактичний ефект для  самостійного поліпшення психологічного здоров’я, завдання дозволяють покращити психологічний стан в цілому та зокрема у разі наступних проблем: •    початкова депресія (втома, погіршення стану здоров’я, злість та дратівливість тощо); •    стрес, пригніченість; •    тривожність (емоційне хвилювання); •    апатія (відсутність почуттів); •    сум (невеселий важкий настрій); •    порушення сну та інші.

05:50 11.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено