A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Методичний тиждень 2023/2024 н.р.

Дата: 06.03.2024 09:42
Кількість переглядів: 127

Згідно плану роботи ліцею на 2023/2024 н.р. в період з 19 по 23 лютого 2024 року у нашому ліцеї проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

Метою проведення методичного тижня було підвищення професійної компетентності вчителів, обмін досвідом серед колег, ознайомлення з результатами роботи педагогічних працівників, які атестуються, розвиток ініціативи, творчого пошуку та розширення видів методичної роботи з педагогами. Відкриття методичного тижня розпочалося з пороведення психолого-педагогічного тренінгу «Резильєнтність (стресостійкість), або як «не розсипатись» під час війни» (пр. психолог М. Гавриляк). 

А також відкриттям Тижня академічної доброчесності, метою якого було спонукати до доброчесної поведінки в повсякденному житті, ознайомити здобувачів освіти з поняттям «доброчесність», створення доброчесного освітнього  середовища, актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки, виховання інформаційної грамотності. (заст. директора з ВР О. Шевчук, пед.організатор Х.Вирста, класні керівники)

З метою поглиблення знань щодо технік формувального оцінювання, які використовуються педагогами для вимірювання навчальних досягнень учнів, було проведено методичний тренінг «Формувальне оцінювання вмінь і компетентностей учнів: інструменти і методика використання» Участь у цьому заході дозволила дізнатися, які існують засоби оцінювання навчальних досягнень учнів у формувальному оцінюванні та методики їх використання та як створити позитивний «оціночний клімат» в класі. (заст. директора з НВР Ірина Гусак)

Відповідно до плану методичного тижня вчителі провели відкриті уроки та заходи, під час яких поділилися своїм досвідом з колегами, продемонстрували свою педагогічну майстерність. Форми роботи, які використовували вчителі, дали великий емоційний заряд дітям, сприяли формуванню позитивної мотивації навчальної діяльності.

Урок фізики у 8 класі "Джерела електричного струму" (Кицька В.П.)

Урок ЯДС у 3 класі "День народження всесвіту" (Бегішева Н.Б.)

Урок української мови у 3 класі "Відмінки іменників. Колискова" (Вичівська Г.К.)

Урок зарубіжної літератури в 9 класі "Образ Акакія Акакійовича в повісті М. Гоголя "Шинель"" (Дутчак Т.П.)

Урок основ християнської етики у 8 класі "Життя людини та його цінність" (Деркевич Г.Б.)

Урок німецької мови в 7 класі " Моя кімната" (Воробчак О.В.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено