A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрите заняття логоритмічного гуртка (Межигорецька філія)

16 квітня вихованці логоритмічного гуртка здійснили квест - мандрівку до Чарівної Країни Звуків. На заняття завітала директорка Центру дозвілля дітей та молоді Дубовецької сільської ради п. Оксана Калинчук.

17:52 16.04.2024

І етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна" (Межигорецька філія)

12 квітня команда Межигорецької філії «Вісники миру» взяла участь у І етапі обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна". Здобувачі освіти філії відтворили вокально- хореографічну постановку, та зайняли ІІІ місце. Пишаємося своїми талантами !

14:14 12.04.2024

Висаджування оскоруші (Європейського дерева)

КЗПО «Центр дозвілля дітей та молоді Дубовецької сільської ради» з керівником та учнями гуртка «Логоритміка», педагогом- організатором Межигорецької філії Тустанського ліцею взяли участь у висаджуванні оскоруші - найбільшого плодового дерева Європи.

17:11 05.04.2024

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ

Перемога всеукраїнського рівня!  ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з географії здобув наш ліцеїст Владислав КОРОСТІЛЬ під мудрим наставництвом учителя Івана ЧАВ'ЯКА. Заключний етап олімпіади з географії проходив з 01 по 04 квітня в м. Луцьку. Гордимося!!! Успіхів та нових творчих здобутків!

13:44 05.04.2024

У Межигорецькій філії відзначили 390- річчя від дня народження Станіслава Яна Яблоновського.

3 квітня відзначаємо 390- річчя від дня народження державного та військового діяча Станіслава Яна Яблоновського. Учні Межигорецької філії Тустанського ліцею, мандруючи сторінками історії нашої громади, мали нагоду познайомитися із життєвим шляхом цієї непересічної особистості.

13:27 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено