A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Психологічний тренажер для підлітків!

Психологічний тренажер для підлітків!  Тренувальні вправи мають профілактичний ефект для  самостійного поліпшення психологічного здоров’я, завдання дозволяють покращити психологічний стан в цілому та зокрема у разі наступних проблем: •    початкова депресія (втома, погіршення стану здоров’я, злість та дратівливість тощо); •    стрес, пригніченість; •    тривожність (емоційне хвилювання); •    апатія (відсутність почуттів); •    сум (невеселий важкий настрій); •    порушення сну та інші.

05:50 11.10.2023

Всесвітній день психічного здоров’я!

10 жовтня - Всесвітній день психічного здоров’я. Збереження психічного здоров’я в наш час найактуальніша проблема. Професія педагога в усі часи вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров’я, розчаруватися в роботі, в собі.  Тому у Тустанському ліцеї була проведена ресурсна зустріч у формі тренінгу «Дружня розмова за чашкою чаю»

17:57 10.10.2023

День пам'яті жертв Бабиного Яру

🕯️Бабин Яр - це трагедія всього людства🕯️ Щорічно 29 вересня в Україні вшановують пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру.  Найважливіше для нас - це відновити пам’ять про тих людей, яких було вбито, втрачено, і розповісти про це майбутнім поколінням. В памʼять жертв цієї трагедії у Тустанському ліцеї було проведено виховний захід: «Бабин Яр: памʼять на тлі історії».

16:43 29.09.2023

Проєкт «Тепла школа-модернізація системи опалення у навчальних класах»

Вже стало доброю традицією для освітніх закладів брати участь у грантових програмах, які організовує ТзОВ «Ґудвеллі Україна». Цього року Тустанський ліцей отримав грант у розмірі  60 тисяч гривень на реалізацію проєкту «Тепла школа-модернізація системи опалення у навчальних класах». За дані кошти  закуплено та встановлено сучасні радіатори опалення, замінено труби на металопластикові у двох класних кімнатах. Також за сприяння сільського голови та депутатського корпусу в ліцеї проведено заміну всіх магістральних труб системи опалення на металопластикові. Щиро вдячні за реалізацію цього проєкту, адже це дає можливість повноцінно у сприятливих умовах перебувати та навчатися усім учасникам освітнього процесу.

11:45 26.09.2023

Всесвітній день миру!

Сьогодні, 21 вересня - Всесвітній день миру, який розпочався з чергових атак на міста України. На жаль, такою є страшна реальність дітей в Україні, де вони вимушені проживати дорогоцінні миті дитинства в страху та невизначеності. Для дітей, як і для кожного з нас, мир став мрією. Вони чекають на нього та вірять, що одного дня їхня мрія неодмінно здійсниться

15:56 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено