A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи з нагоди трагічних подій у Бабиному Яру

Протягом вересня у Тустанському ліцеї проходили заходи з нагоди трагічних подій у Бабиному Яру.  З метою вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, та трагічних подій у Бабиному Яру, поваги і толерантного ставлення до історії і культури інших народів.

11:14 02.10.2021

День працівників освіти

Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. Цьогоріч, 1 жовтня, у нашому ліцеї  відбулося свято вшанування усіх працівників освіти. Святковий концерт підготували учні ліцею і висловили свою вдячність вчителям. Дорогі вчителі, Вам довіряють найцінніше – дітей, Ви любите їх і навчаєте необхідних знань. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше життя і щастя. Успіхів Вам і багато-багато радості. З Днем вчителя!

16:28 01.10.2021

Виставка "Дари осені"

За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, овочі, фрукти, ягоди, шишки і т.д. Щорічно в нашому ліцеї проходить конкурс-виставка осінніх композицій «Дари осені» серед учнів 1-4 класів. На виставці, яка відбулася 29 вересня, були представлені найрізноманітніші роботи: квіткові букети, вироби з природного матеріалу, композиції з овочів. Вражало різноманіття природного матеріалу і фантазія учасників. Дякуємо всім за участь у виставці, особливо батькам, які долучилися до створення композицій!

16:23 29.09.2021

Олімпійський тиждень

З 23 по 27 вересня у рамках Олімпійського тижня в Тустанському ліцеї проходила першість з мініфутболу серед  дівчат 5-9 класів. У напруженій боротьбі перемогу отримали команда 9 класу.      Результати турніру: І місце – 9 клас ІІ місце – 7 клас ІІІ місце – 5 клас ІV місце – 6 клас Переможці та призери були нагороджені призами.

16:00 27.09.2021

Змагання з мініфутболу

24 вересня в селі Тустань  проходили змагання з мініфутболу  серед допризивної молоді Дубовецької ОТГ. Гра між здобувачами освіти Тустанського і Дубовецького ліцеїв закінчилась з рахунком 2:2. В серії післяматчевих пенальті перемогу здобула команда Тустанського ліцею з рахунком 4:3.

10:06 25.09.2021

Акція "Монетки дітям "

Наш ліцей бере участь в акції «Монетки дітям», яку організовує Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки». Запрошуємо долучитись до акції, яка триватиме до 30 вересня 2021 року. Так ми у такий простий та веселий спосіб зберемо монети та перетворимо їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла. Щоб долучитися до акції, знайдіть монетки вдома, передайте дітям – вони матимуть змогу занести монети номіналом у 25 копійок у вестибюль нашого ліцею, де облаштовано спеціальну скриньку для збору.

18:09 10.09.2021

1вересня

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.      Урочисто та з патріотичним настроєм  пройшло свято Першого дзвоника в нашому ліцеї, який гостинно відкрив двері для своїх учнів, зокрема для маленьких першокласників.    Це вони сьогодні вперше стоять, схвильовано дивлячись допитливими очима, старанно розповідають вірші та співають пісні про школу. Саме вони створили насправді особливу атмосферу свята, адже для них це не просто свято, а свято величне, неповторне, казкове. А ще цього року нашу шкільну родину поповнили 19 учнів з села Медухи. Тож нехай навчальний рік, який розпочався, відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

17:57 01.09.2021

Дитячий пришкільний табір "Барвінок"

Ось і літечко прийшло , Різні барви принесло,  Стало літо малювати , Стало землю прикрашати , Взяло фарбу золоту, Потяглось у висоту, Аж до сонечка дістало,  Промінців домалювало. А блакитним сонцю треба Підфарбовувати небо.

17:52 01.06.2021

Останній дзвоник!

31 травня 2021 року у Тустанській школі І-ІІІ ст.відбулося урочисте свято Останнього дзвоника. Через карантинні обмеження захід було проведено для здобувачів освіти першого та одинадцятого класу, а також переможців конкурсів та змагань. Розділити радість свята до нас завітали й високоповажні гості. Усіх присутніх привітали зі святом начальниця відділу освіти Дубовецької сільської ради Леочко О.С.та заступник голови Дубовецької ТГ Коржак М.Б. Шановні наші випускники! Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Ми впевнені, що знання і навички, які ви отримали за роки навчання, допоможуть вам у майбутньому житті. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

20:28 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено