A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Цьогорічний обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувся 26 травня 2021року на базі Спортивно-оздоровчого туристичного центру міжнародного співробітництва дітей та юнацтва Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді в с. Рибне Івано-Франківського району. До програми Гри входили змагання з шести видів конкурсів. Учасники гри «Сокіл» («Джура»)  змагалися у видах: Гра «Відун»(вікторина) «Смуга перешкод», «Добре діло»  «Стрільба», «Впоряд», «Рятівник». На підставі зведеного протоколу Голови суддівської колегії наш рій імені сотника Чорноти посів 5 місце.

20:28 26.05.2021

Спортивні змагання!

Відповідно до Програми розвитку освіти  Івано-Франківщини з метою  заохочення здобувачів освіти до здорового способу життя було проведено спортивні змагання серед здобувачів освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів Дубовецької сільської ради за таким графіком: - 17.05.2021р. –змагання з настільного тенісу на базі Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (склад команди : 2 хлопці і 1 дівчина); - 24.05.2021р. – змагання з міні-футболу на базі Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (склад команди: 10 учасників).      В змаганнях з настільного тенісу брали участь здобувачі освіти Деліївської, Дубовецької та Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Склад команди Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст.: Сачовський Олександр, Засідко Ігор, Дяків Вікторія. І – місце в командному заліку посіла Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ – місце команда Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ – місце Деліївська ЗОШ І-ІІІ ст.       В особистому заліку І місце серед хлопців посів Сачовський Олександр, ІІ місце – Засідко Ігор (Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст.) Серед дівчат в особистому заліку І місце посіла Дяків Вікторія (Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст.)       В змаганнях з міні-футболу брали участь здобувачі освіти молодшої і старшої віковох груп. У молодшій віковій групі змагалися 4 команди: Медухівської ЗОШ І-ІІ ст., Деліївської ЗОШ І-ІІІ ст., Дубівецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст..  І - місце посіла Дубовецька ЗОШ І-ІІІ ст.,  ІІ – місце Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ – місце Медухівська ЗОШ І-ІІ ст., ІV – місце Деліївська ЗОШ І-ІІІ ст..        У старшій віковій групі змагалися здобувачі освіти Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ст.. З рахунком 11:2 виграла команда Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст.

20:11 25.05.2021

День Вишиванки!

Вітаємо з Днем Вишиванки! Нехай слова і пісні милозвучні для вас лунають знов і знов, Хай будуть в серці нерозлучні добро, надія, віра і любов! Хай вам сміється доля журавлина, поля розлогі колосом цвітуть, Нехай червоні ягоди калини на вишиванках осявають путь!

19:47 21.05.2021

Свято Матері!

У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка — природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь-ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя — Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято – День сім’ї.  Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим! А наша любов до Матері – безмежна та вічна! Вітання від учнів 2 та 3 класу!

18:24 16.05.2021

Великодні передзвони!

Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки.

19:39 02.05.2021

День па'мяті Чорнобильської трагедії

35 років тому – 26 квітня 1986 року – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців. 26 квітня у нашому закладі було проведено захід «Дзвони Чорнобиля». Метою заходу було познайомити здобувачів освіти з однією із трагічних сторінок України; вшанувати пам’ять трагічно загиблих під час ліквідації наслідків аварії, жертв чорнобильської катастрофи; розкрити наслідки трагедії, щоб запобігти подібному лиху; допомогти учням визначити для себе моральні і ціннісні пріоритети. Після заходу всі дружно провели масове формування «Радіації - Ні»

17:49 26.04.2021

Всеукраїнський флешмоб відеочитань поезій Ліни Костенко!

19 березня День народження Ліни Костенко – поетеси, з якою нам пощастило жити в один час, перевіряти й правити себе її думками, віршами, образами. Здобувачі освіти Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та випускники залюблені у її поезію. Тож надихайтеся з нами її рядками.

17:15 19.03.2021

Конкурс на посаду директора комунального закладу "Тустанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області.

19.03.2021 року на базі відділу освіти Дубовецької сільської ради відбулося засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу "Тустанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області. Згідно ухвалених рішень комісії :

16:39 19.03.2021

Звіт заходів з нагоди відзначення 207-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

       9 березня 2021 року Україна відзначила 207 років від дня народження видатного майстра слова, талановитого художника, славетного і величного Тараса Григоровича Шевченка.

15:20 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено