A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Учні школи та ТзОВ «Ґудвеллі» висадили – у трьох локаціях – яблуневі сади

Марія Шемерлюк, заступник директора з навчально-виховної роботи :  "Дякую компанії «Ґудвеллі» за наш спільний проект, зокрема закладення яблуневого саду на території колишньої шкільної ділянки, яка свого часу давала добрі урожаї городини, а три останні роки була пустирем через брак органічних добрив. Учні працювали з захопленням і вже мріяли та підраховували, через скільки років будуть смакувати плодами своєї праці."

19:22 23.04.2019

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

Учні та педагоги нашої школи сьогодні вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні, Захисників Української Держави та  героя-захисника Батьківщини, випускника школи Андрія Добровольського, жителя нашого села.

19:16 20.02.2019

День безпечного інтернету!

У нашій школі проведено міні-лекції для педагогів на тему "Безпека дитини в інтернеті: про що необхідно говорити" та "Інтернет-небезпека: поради вчителям для захисту учнів". Учні молодшої та старшої школи переглянули віде-ролики "Смартфонозалежність" та "Технології та родина". Після яких учні мали змогу провести аналіз та висловити власні думки з цього приводу! Також кожний клас отримав  пам'ятки "Безпечний інтернет"

14:07 05.02.2019

Запобігання і протидія домашньому насильству та булінгу!

У нашій школі проведено нараду з педагогами та години класного керівника щодо запобігання та протидії домашньому насильству та булінгу. Вчителі та учні ознайомились з презентацією, відео-роликами та міні-лекціями по даній тематиці. Також серед школярів нашої школи проведено анкетування "Булінг та його прояви в підлітковому віці" та зроблено аналіз даних відповідей. Кожному класу надано пам'ятки, в яких йдеться про відповідальність яку несуть учні та батьки за знущання.

13:16 04.02.2019

Вітаємо з перемогою лауреата Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Учениця нашої школи  Мартинюк Діана Тарасівна зайняла на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади ІІ місце з географії та ІІІ місце з астрономії. Вітаємо з перемогою та бажаємо досягати ще більших висот!

12:27 15.01.2019

Шкільна коляда!

Учні нашої школи взяли участь у Різдвяній коляді! Несли радісні колядки від хати до хати!

19:28 07.01.2019

Нагородження працівників школи!

Подяку за високий професіоналізм, педагогічний талант та визначні досягнення учнів отримали наші педагогічні працівники: вчитель географії Чав'як Іван Богданович та керівник гуртка Мельник Орест Миколайович. 

16:52 21.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено