A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з кульової стрільби!

З нагоди Дня Збройних Сил України, на базі стрілецького тиру Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла 06 грудня 2018 року проведено районні змагання кульової стрільби з пневматичної гвинтівки. Учні школи здобули п‘яте місце.

17:23 06.12.2018

День Гідності та Свободи!

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

22:47 21.11.2018

Вшанування пам’яті учасника АТО Андрія Добровольського!

19 листопада у с.Тустань вчителі та учні нашої школи взяли участь у освяченні каплички на честь Андрія Добровольського та галичан, які загинули в АТО. Поминальні заходи зі вшанування пам’яті учасника АТО Андрія Добровольського, життя якого рік тому було обірвано ворожою снайперською кулею, відбулися в селі Тустань. На подвір’ї рідної оселі героя, священики Галицького деканату УГКЦ на чолі з о.Ігорем Броновським освятили капличку на честь Андрія Добровольського та всіх галичан, які віддали своє життя, захищаючи Україну на сході нашої держави. Сільський голова Ярослав Озарко подякував всім, хто долучився до будівництва каплички. Заходи продовжилися в місцевому Народному домі, де відбувся вечір пам’яті «Україна синів пам’ятає». Згадати Андрія Добровольського прийшли його рідні, сусіди, однокласники, земляки, бойові побратими. Впродовж вечора зі сцени звучали спогади та теплі слова про юнака, який спішив жити та хотів залишити по собі на землі добрий слід, який віддав життя за мирну Україну та щасливе майбутнє свого новонародженого сина. На завершення учасники заходів поклали квіти на могилу Андрія Добровольського та запалили свічки.

23:42 18.11.2018

Виставка творів Параски Хоми!

Педагогічний колектив нашої школи відвідав виставку творів Параски Хоми, яка відбулась у національному заповіднику «Давній Галич»

19:03 08.11.2018

Акція «Посади дерево миру»

7 листопада, в рамках чергової хвилі Всеукраїнської акції «Посади дерево миру», яка стартувала в 2016 р. з ініціативи Української Греко-Католицької Церкви за підтримки Мінприроди України, на території монастиря Успіння Матері Божої ЧСВВ в с.Погоня, Тисменицького району було висаджено першу в історії України алею ненародженої дитини!

18:03 07.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено