A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо профорієнтації молоді!

   З метою запровадження ефективних механізмів співпраці у сфері профорієнтації молоді 3 червня 2019 року підписано Меморандум про співробітництво між Міністерством  молоді та спорту, Міністерством освіти і науки, Міністерством соціальної політики та Державною службою зайнятості. На виконання вищезазначеного Меморандуму було розроблено буклети, що включають ефективні інструменти для молоді, яка прагне свідомо обирати майбутню професію, а також для спеціалістів, які допомагають молоді у професійному самовизначенні.

00:13 30.01.2020

«Незвичайні бібліотеки світу» та найбільша бібліотека України (інформаційно-пізнавальна година)

    29.01.2020 року у Тустанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено інформаційно-пізнавальну годину для здобувачів освіти 2 класу про "Незвичайні бібліотеки світу" та найбільшу національну бібліотеку України імені В.І.Вернадського.      Метою даної тематики стало розширення кругозору здобувачів освіти новими цікавими фактами, виховувати бажання відвідувати бібліотеки та багато читати, захоплюючись незвіданим світом, де концентрується інтелектуальний потенціал людства; виховувати прагнення бути інтелектуально розвиненою особистістю та ставитись бережно до книг.

20:09 29.01.2020

День Соборності України!

    День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.  

19:42 22.01.2020

Заходи до Міжнародного дня прав людини!

Міжнародний день прав людини – це свято, що відзначається 10 грудня з 1948 року, адже саме у цей день Генеральною Асамблеєю ООН ухвалено Загальну декларацію прав людини. У рейтингу верховенства права Україна займає 77-му позицію із 113 країн, що свідчить про низьку правову культуру та обізнаність у сфері прав людини. Щороку ООН обирає найбільш актуальну тему до Дня прав людини, 2020 рік отримав гасло: «Борися за чиїсь права сьогодні!».  Саме тому Тустанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів разом з ювенальною превенцією та соціальною службою у справах дітей підготувала святкові ігри та вправи, які прищеплюють повагу до прав людини!

14:15 12.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено