A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Звітна конференція з перших кроків реалізації Сратегії розвитку

Дата: 22.12.2023 18:03
Кількість переглядів: 11

Наш активний та сповнений викликів рік добігає кінця. А це значить, що час проводити шкільні звітні конференції з перших кроків реалізації сратегій розвитку. На порядку денному: звіт щодо реалізації проєктів Стратегії розвитку Тустанського ліцею, над якою працював колектив протягом року під керівництвом менторів Алли Дутчак, Галини Пониполяк, Ірини Кушли, працівників ІППО Лабораторії управління та організації освіти, за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DESIDE.

На звітній конференції були присутні батьки, учні і вчителі, члени піклувальної ради.

На початку конференції заслухали звіт директорки Тустанського ліцею Марії Шемерлюк, яка відзначила, що Стратегія розвитку навчального закладу допомогає зосередитись на важливих речах, обрати необхідне для майбутнього, а також дотримуватися сучасних тенденцій. Адже кожен заклад шукає шляхів бути більш сучасним, конкурентноспроможним, таким, що надає якісну освіту.

Про свої досягнення та реалізовані проєкти прозвітували керівники п’яти проєктних команд. У своїх виступах вони зупинялися на цілях, завданнях та результатах проєктів. Проєки «Тепла школа» і «Обідня зала» уже завершені. Проєкти «SMART-бібліотека», «Комп’ютерний клас», «Модернізація укриття» частково реалізовані.

Робота над реалізацією Стратегії триватиме до 2027 року, попереду ще багато цікавих проєктів. Дякуємо менторам, учасникам робочої групи, членам проєктних команд, членам моніторингової групи,

Швейцарсько-українському проєкту DECIDE за співпрацю та можливість брати участь у реалізації Стратегії розвитку ліцею.

#DECIDE #DOCCU#ШколаДієвоїДемократії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено