A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Звітна конференція з перших кроків реалізації Сратегії розвитку

Наш активний та сповнений викликів рік добігає кінця. А це значить, що час проводити шкільні звітні конференції з перших кроків реалізації сратегій розвитку. На порядку денному: звіт щодо реалізації проєктів Стратегії розвитку Тустанського ліцею, над якою працював колектив протягом року під керівництвом менторів Алли Дутчак, Галини Пониполяк, Ірини Кушли, працівників ІППО Лабораторії управління та організації освіти, за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DESIDE.

18:03 22.12.2023

Створюємо правила класу

Клас - це маленька родина, яку об'єднує спільна робота, спільний інтерес і яка має свої правила життя, співіснування, організації робочого та вільного часу. Важливо, щоб правила створювались усім класом, враховувалась думка кожного, тому, що це важливо для загальної атмосфери класу, де учні діють помірковано та поважають один одного. Тоді правила стають класними в усіх сенсах.

11:59 20.12.2023

День скрипки!

Щорічно 13 грудня світова музична спільнота відзначає день, який присвячений одному з найулюбленіших та найдавніших музичних інструментів — скрипці

11:50 13.12.2023

Міжнародний день волонтера!

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. За час повномасштабної війни волонтером став майже кожен українець. Наші учні теж не стоять осторонь. У ліцеї завершено благодійну акцію на підтримку Збройних Сил України, яка тривала впродовж тижня. Спільними зусиллями батьків, дітей та вчителів ми зібрали овочі для сухих борщів та супів, а також солодощі для наших захисниць та захисників.

11:46 08.12.2023

День Святого Миколая!

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це свято завжди було днем радості і чудес.

17:46 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено