A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Звіт заходів з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки!

Дата: 25.02.2021 17:38
Кількість переглядів: 275

    Протягом тижня з метою залучення  учасників освітнього процесу до найкращого надбання української культурної спадщини, просвітницької роботи і національно-патріотичного виховання та з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки були організовані такі заходи:

  1. Урок «Леся Українка – велика українська поетеса» для здобувачів освіти 2-4 класів. Також було організовано мистецький конкурс «Краща розмальована ілюстрація до трейлера мультфільму за мотивами Лесі Українки: Мавка: Лісова пісня». Виділити ми не змогли нікого, адже всі здобувачі освіти 2-3 класів справились з цим завданням на кращому рівні.
  2. Організація флешмобу серед здобувачів освіти з використанням інстаграм маски Лесі Українки та декламування її віршів.
  3. Організація участі здобувачів освіти 7-11 класів у Всеукраїнському соціологічному опитуванні «Леся Українка: неосяжність особистості»
  4. Створення короткого відео на «Краще численне художнє читання» учасниками освітнього процесу різного віку (на вибір).
  5. Проведення он-лайн уроків із здобувачами освіти 5-8 класів у яких передбачалось перегляд відео «Леся Українка:цікаві факти (дитинство, життя, біографія» та документального відео «Леся Українка».
  6. Для здобувачів освіти 9-10-11 класів було відправлено матеріал для самостійного опрацювання.
  7. Результатом роботи було сворення і поширення в соціальні мережі відеоролика до 150-річчя від дня народження Лесі Українки.       https://www.youtube.com/watch?v=k4J4or_MrjI 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено