A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Учні школи та ТзОВ «Ґудвеллі» висадили – у трьох локаціях – яблуневі сади

Дата: 23.04.2019 19:22
Кількість переглядів: 172

Марія Шемерлюк, заступник директора з навчально-виховної роботи : 
"Дякую компанії «Ґудвеллі» за наш спільний проект, зокрема закладення яблуневого саду на території колишньої шкільної ділянки, яка свого часу давала добрі урожаї городини, а три останні роки була пустирем через брак органічних добрив. Учні працювали з захопленням і вже мріяли та підраховували, через скільки років будуть смакувати плодами своєї праці."

о. Михайло Яблонь, адміністратор храму Пресвятої Трійці УГКЦ села Тустані, референт Івано-Франківського екологічного бюро УГКЦ:

"Ми звернулися до компанії «Ґудвеллі», щоб напередодні Великодня разом з учнями школи і працівниками агрофірми на території тустанської громади закласти Алею миру. Саме у цих фруктових деревах і є Воскресіння, бо вони – наше повітря, пожива і плани на майбутнє. Це – стратегія кожної людини і Церкви зокрема. Ідея виникла давно. В Україні багато дерев вирубують, а мало насаджують. Наша Церква заохочує дбати про прийдешні покоління і висаджувати дерева, а не нищити їх. Приємно, що є така компанія як ТзОВ «Ґудвеллі», яка також будує свою стратегію на добрих справах."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено