A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Увага! Увага! Увага!

Дата: 17.02.2022 15:41
Кількість переглядів: 506

 

Здобувачі освіти  Тустанського ліцею беруть участь   у конкурсі «Шкільний громадський бюджет». Конкурс  дає можливість реалізувати ідеї учнівської молоді та покращити умови освітнього процесу за підтримки Decentralization for Improved Democratic Education на умовах співфінансування Дубовецької ТГ. У нас є три ідеї і три команди.

Одна із команд розробила  проєкт «Осучаснення шкільної актової зали». Він  передбачає створення сучасного інтерактивного простору на базі актової зали, яку можна використовувати не тільки для проведення шкільних свят, але й для тренінгів, лекцій, перегляду фільмів, творчих вечорів, театральних постановок  та інших заходів спільноти ліцеїстів.

 

Друга команда мріє про найкрутіше шкільне радіо «Cool school» . Цей проєкт є необхідною складовою освітнього процесу. Саме з радіоцентру мають передаватися усі шкільні новини, оголошення, анонси майбутніх заходів, а на випадок надзвичайної ситуації - команди про евакуацію дітей та працівників з приміщення ліцею. Також це додатковий простір для творчого потенціалу дітей та підлітків.

Третя команда розробила проєкт «Лаунж-зона у шкільних коридорах», який передбачає комфорт усіх учасників освітнього процесу, створення приємної атмосфери для спілкування, балансування навчальної роботи з відпочинком. За допомогою ігор діти розвиватимуть свої природні задатки та здібності, емоційний інтелект, задовольнятимуть свій пізнавальний та творчий інтерес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено