A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День української мови та писемності

9 листопада у нашому ліцеї відзначали одне з головних свят нашої нації – День української мови та писемності.  «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра. День української писемності та мови – важливе свято для Тустанського ліцею. Цього року ми по-особливому долучились до нього: здобувачі освіти та педагогічні працівники, як і тисячі інших українців, взяли участь у наймасштабнішому осінньому флешмобі й приєдналися до написання радіодиктанту національної єдності. А наші наймолодші школярі з своїми класними керівниками підготували цікаві виховні години!

17:52 09.11.2021

Хресна дорога у с.Старуня

Сьогодні педагоги Тустанського ліцею разом з о. Михайлом побували у Старуні!  Хресна дорога у селі Старуня Богородчанського району у вересні 2021 року отримала відзнаку Національної премії з ландшафтної архітектури та дизайну. Загальна довжина Хресної дороги десь пів кілометра. На початку моління розташоване джерело Матері Божої Неустанної Помочі. Серпантин Хресної дороги побудовано таким чином, що за прикладом гнуття виноградної лозини звивається вгору до вершини та відгинається під вагою грона, який є Гріб Господній, а Стації впродовж ходу Хресної дороги символізують відростки листків та зародки плодів. На вершині Хресного шляху встановлено хрест висотою 25  м. та шириною 14 м.

18:21 15.10.2021

Турнір з легкої атлетики "Забіг на морську милю"

Вже 7 рік поспіль учні нашого ліцею беруть участь у традиційному турнірі з легкої атлетики «Забіг на морську милю». На змагання поїхали кращі атлети ліцею.  Яблонь Богдана - 5клас, біг 100 метрів, результат 16,0 сек.  П'ятка Денис - 8 клас, біг 300 м.  Кича Роксолана -9 клас, біг 300 м. Лотоцький Денис 10 клас біг 1800 м. Учасники змагань: ДЮСШ Івано-Франківська, Калуша, Тисмениці, коледжу фізичного виховання, здобувачі освіти Дубовецького ліцею і нашого. Маємо свою чемпіонку, Яблонь Богдану, яка перемогла на дистанції, біг 100 м.  Всіх учасників нагороджено медалями і солодощами, переможців призами!

16:10 14.10.2021

Виховний захід пісні і танцю "Ми діти України"

До Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці  – в Тустанському ліцеї з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу було проведено виховний захід пісні і танцю «Ми діти України»

16:59 13.10.2021

Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації "Обери професію своєї мрії"

Сьогодні, 12 жовтня, здобувачі освіти 9-11 класів Тустанського ліцею долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку з профорієнтації "Обери професію своєї мрії" за підтримки Міністерства освіти і науки, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, Інституту модернізації змісту освіти та компанії "HR YOU" за сприяння Радника - уповноваженого Офісу Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.

17:51 12.10.2021

День науки в Дубовецькій ОТГ

05 жовтня 2021 року з ініціативи керівництва ДУБОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ  у Будинку культури с.Дубівці відбувся навчально-виставковий семінар "ДЕНЬ НАУКИ". Педагогічні працівники та учні Тустанського ліцею мали можливість ознайомитись з принципами роботи сучасного обладнання, яке  можна використовувати при вивченні  природничих дисциплін. Адже неможливо заперечити факт, що унаочнення покращує розуміння та запам'ятовування вивченого. Організатори заходу  продемонстрували  правильне використання даного обладнання, а здобувачі освіти нашої громади активно проводили  експерименти.

17:33 06.10.2021

Що нового в інституційному аудиті шкіл

23 вересня 2021 року Державна служба якості освіти України у партнерстві з Цифровим видавництвом МЦФЕР провела вебінар «Що нового в інституційному аудиті шкіл».

14:11 06.10.2021

Всеукраїнський урок доброти

4 жовтня – Всесвітній день тварин. Саме тому 4-6 жовтня за ініціативи  Фонду «Щаслива лапа» та підтримки МОН України в школах нашої країни пройшов  «II Всеукраїнський урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

16:52 04.10.2021

Акція "Монетки дітям"

Протягом вересня  в Тустанському ліцеї проходила благодійна акція «Монетки дітям». В результаті було зібрано 310  гривень, які були надіслані на рахунок благодійного фонду «Таблеточка» для онкохворих дітей.

15:42 04.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено