A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з інспектором ювенальної превенції!

Сьогодні Тустанський ліцей відвідала старша інспекторка з ювенальної превенції в Івано-Франківській області Оксана Чіх, яка надала дітям корисні поради й закликала їх не бути байдужими щодо проявів насильства у ліцеї та за її межами.

18:28 07.12.2021

День пам'яті жертв Голодомору

«Ми пам’ятаємо» – саме під таким гаслом відбулися пам’ятні заходи у нашому ліцеї з нагоди 88-ї річниці Голодомору в Україні. 27 листопада запрошуємо кожну українську сім'ю о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті усім померлим від голоду».

07:29 26.11.2021

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

У період з 25 листопада по 10 грудня триватиме щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства сім’ї, протидії торгівлі людьми і жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. Пропонуємо ознайомитися з нашим планом заходів та приєднатися.

10:00 25.11.2021

День Гідності та Свободи!

З метою  вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання  учнівської молоді у Тустанському ліцеї було проведено патріотично-інформаційний виховний захід «Від Революції Гідності до Країни гідності».

19:24 22.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху!

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

16:10 22.11.2021

Міжнародний день толерантності!

16 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ! Міжнародний день толерантності – свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.  У цей день в Тустанському ліцеї пройшли цікаві заходи, різноманітні вправи та ігри. Сподіваємось, що всі ці заходи спонукатимуть наших вихованців на взаєморозуміння, вирішення будь-яких конфліктів, негараздів без агресії – толерантно.

18:38 16.11.2021

День української мови та писемності

9 листопада у нашому ліцеї відзначали одне з головних свят нашої нації – День української мови та писемності.  «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра. День української писемності та мови – важливе свято для Тустанського ліцею. Цього року ми по-особливому долучились до нього: здобувачі освіти та педагогічні працівники, як і тисячі інших українців, взяли участь у наймасштабнішому осінньому флешмобі й приєдналися до написання радіодиктанту національної єдності. А наші наймолодші школярі з своїми класними керівниками підготували цікаві виховні години!

17:52 09.11.2021

Хресна дорога у с.Старуня

Сьогодні педагоги Тустанського ліцею разом з о. Михайлом побували у Старуні!  Хресна дорога у селі Старуня Богородчанського району у вересні 2021 року отримала відзнаку Національної премії з ландшафтної архітектури та дизайну. Загальна довжина Хресної дороги десь пів кілометра. На початку моління розташоване джерело Матері Божої Неустанної Помочі. Серпантин Хресної дороги побудовано таким чином, що за прикладом гнуття виноградної лозини звивається вгору до вершини та відгинається під вагою грона, який є Гріб Господній, а Стації впродовж ходу Хресної дороги символізують відростки листків та зародки плодів. На вершині Хресного шляху встановлено хрест висотою 25  м. та шириною 14 м.

18:21 15.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено