A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Збір макулатори в школі!

Сучасне життя неможливе без використання паперової продукції. На роботі чи в побуті, люди постійно стикаються з папером. Журнали, газети, на які оформлена річна підписка, товсті пакувальні коробки від куплених товарів, а кількість барвистої рекламної продукції: буклетів і флаєрів, взагалі не піддається ніяким підрахункам, особливо, якщо до цього числа додати списані дитячі зошити, старі шкільні підручники, то паперові вироби самої різної необхідності та призначення, врешті-решт, можна віднести до одного із самих основних людських відходів.

23:32 18.10.2018

Футбольний турнір

Брати та сестри Бурштинського монастиря організували футбольний турнір. Участь у цьогорічних змаганнях взяли учні і нашої школи, які отримали І місце. 

22:00 22.09.2018

Відкриття меморіальної дошки Андрію Добровольському

Недавній випускник школи Андрій Добровольський - герой-захисник, який двадцятилітнім загинув на Сході і навіки залишиться у нашій пам'яті. Відкрив пам’ятну дошку батько полеглого воїна Омелян Добровольський. 

21:43 03.09.2018

Перший дзвінок 2018 року

Цього року наша школа отримала комп’ютерний клас за сприяння депутата обласної ради Андрія Іваськіва. Також ТОВ «Ґудвеллі Україна» придбала для потреб школи спортивний інвентар.  Дирекція школи та учні щиро вдячні всім меценатам.

21:36 03.09.2018

Ремонт шкільного коридору

Депутат обласної ради Володимир Магаль та сільський голова Ярослав Озарко посприяли у здійсненні капітального ремонту шкільного коридору.

21:31 29.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено