A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога для учасників бойових дій!

Здобувачі освіти Тустанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів приєднались до збору допомоги для воїнів об’єднаних сил  на сході України.

19:54 09.12.2019

Участь у методичному об'єднанні!

Вчитель хімії та біології (вчитель-методист) Тустанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів провела майстер клас на тему "Перевернутий клас - найвідоміша модель змішаного навчання" для голів методичних об'єднань Галицького району. 

19:39 29.11.2019

Свято осені!

Хорошою традицією у Тустанській загальноосвітній школі стало проведення на початку жовтня свято урожаю. Цьогоріч воно видалося особливим і неповторним, і проводилося під гаслом «Осінній вернісаж» в якому брали участь усі класи школи. Здобувачі освіти підготували по одній неповторній композиції. 

21:56 05.10.2019

Ярмарка професій!

27 вересня у Тустанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з ініціативи Галицького районного центру зайнятості було проведено ярмарку професій. Під час проведення заходу здобувачам освіти запропонували ознайомитись із особистими професійними нахилами за допомогою опрацювання методики ДДО Є. Клімова, що дозволяє визначити професійні схильності особи за такими типами: «людина – природа», «людина – техніка», «людина – знакова система», «людина – художній образ», «людина – людина». Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з особливостями таких професій, як перукар, військово-службовець, пожежник, бібліотекар, медичний працівник, поліцейський, агроном, музеєзнавець та ін. Крім того, кожен учасник ярмарки мав змогу взяти участь у різноманітних завданнях, за успішне виконання яких отримували цікаві призи.

23:14 27.09.2019

Свято першого дзвоника!

2 вересня  2019 року відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню Знань. В цей день звідусіль лунали теплі привітання, побажання успіхів в навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

18:27 02.09.2019

День вишиванки!

Вишивання моє, вишивання… Чорний – сум, а червоний – кохання. Синій – небо, зелений – буття. Вишиванка – це наше життя!

20:53 16.05.2019

День матері!

Надзвичайно теплим, по-домашньому затишним відбулося свято до Дня матері!  На яке завітали матері наших вихованців. На святі учні дарували своїм матерям тільки добрі слова вдячності та своєї любові, усмішки, пісні та танці. Це свято принесло лише приємні та незабутні враження.

20:50 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено