A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тустанський ліцей Дубовецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з учасником бойових дій

Нещодавно у Тустанському ліцеї відбулась зустріч старшокласників, які вивчають предмет Захист України, з учасником бойових дій Торгонським Станіславом Дмитровичем. Станіслав Дмитрович наш колишній вчитель трудового навчання, учасник революційних подій на Майдані. Мобілізувався з лютого 2022 року та проходив службу по охороні Івано-Франківського аеропорту. Пізніше він написав рапорт на переведення його в бойову частину. Воював в районі Часового Яру, Бахмута. Станіслав Дмитрович поділився з учнями бойовим досвідом, розповів про своїх побратимів, багато з них були поранені і загинули. А також поділився навичками з тактичної медицини, надання первинної домедичної допомогти, накладання турникету.

17:54 16.02.2024

Мінна безпека!

Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку – свою та наших дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки. Цього ж треба навчати і наших дітей.

15:26 06.02.2024

День безпечного Інтернету

6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету".

13:31 06.02.2024

Шкільний етап проєкту "Пліч-о-пліч"

В рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України та задля залучення учнівської молоді до рухової активності і спорту у Тустанському ліцеї стартував шкільний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

18:17 29.01.2024

Звітна конференція з перших кроків реалізації Сратегії розвитку

Наш активний та сповнений викликів рік добігає кінця. А це значить, що час проводити шкільні звітні конференції з перших кроків реалізації сратегій розвитку. На порядку денному: звіт щодо реалізації проєктів Стратегії розвитку Тустанського ліцею, над якою працював колектив протягом року під керівництвом менторів Алли Дутчак, Галини Пониполяк, Ірини Кушли, працівників ІППО Лабораторії управління та організації освіти, за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DESIDE.

18:03 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено